Volgbus
Mercedes Sprinter

Volgbus 22 Personen

Volgbus 22 personen

Volgbus 22 pax

Mercedes Volgbus

Deze grijze Mercedes Sprinter bus is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
22 Persoonsbus

volgbus-nederland-volgbus-23-personen

Omschrijving

De Mercedes Sprinter biedt plaats aan 22 personen en is uitgerust met een lage instap, waardoor hij voor iedereen toegankelijk is. Het privacyglas zorgt voor een discrete en comfortabele reis. Daarnaast is de bus voorzien van Bluetooth, zodat u eenvoudig uw eigen muziek kunt streamen. Deze Mercedes Sprinter is ideaal inzetbaar als volgbus, met diverse mogelijkheden om de rit persoonlijk en op maat te maken.

De bus is uitgerust met luxe stoelen voor optimaal comfort tijdens de rit. Deze bus volgt discreet achter de uitvaartbus of rouwauto en biedt een stijlvolle en respectvolle manier om samen te reizen tijdens de ceremonie.

Volgbussen

Bij Volgbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten Volgbus vervoer. De volgbussen zijn in verschillende grootte. Bij Volgbus Nederland is het mogelijk om een Mercedes V klasse voor 7 personen te reserveren, maar ook een Mercedes Sprinter voor vervoer van 16 tot 23 personen. Voor 28 tot 34 personen kunt u bij Volgbus Nederland de Iveco Wing reserveren. Wilt u 1 bus voor de hele familie en de overledene, dan kunt onze Uitvaartbus reserveren voor 16 personen op Uitvaartbus-Nederland

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons