Volgbus
Mercedes V Klasse

Volgbus 7 Persoons

Volgbus 7 persoons

Mercedes Volgbus

Deze zwarte Mercedes V Klasse bus is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
7 Persoonsbus

Omschrijving

Onze stijlvolle zwarte Mercedes V klasse biedt comfortabel plaats aan 7 personen. Met de geïntegreerde Bluetooth-radio kunt u moeiteloos uw eigen muziek streamen, wat van elke rit een unieke en persoonlijke ervaring maakt.

De lage instap zorgt ervoor dat de Sprinter voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Binnenin vindt u privacyglas, luxe lederen bekleding en airconditioning, voor ultiem comfort tijdens de reis. De ruime bagageruimte biedt voldoende plaats voor een rollator of opvouwbare rolstoel, en een autostoeltje voor de jongste passagiers kan zonder moeite worden geplaatst.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de rit geheel naar wens te maken. In deze volgbus kunt u via een USB-stick of streaming de muziek afspelen die voor u het meest betekenisvol is, waardoor de reis nog persoonlijker wordt.

Volgbussen

Bij Volgbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten Volgbus vervoer. De volgbussen zijn in verschillende grootte. Bij Volgbus Nederland is het mogelijk om een Mercedes V klasse voor 7 personen te reserveren, maar ook een Mercedes Sprinter voor vervoer van 16 tot 23 personen. Voor 28 tot 34 personen kunt u bij Volgbus Nederland de Iveco Wing reserveren. Wilt u 1 bus voor de hele familie en de overledene, dan kunt onze Uitvaartbus reserveren voor 16 personen op Uitvaartbus-nederland.

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons